Hur tjänar man mycket pengar?

Jag har länge funderat över hur man tjänar mycket pengar. Frågan är om det finns något enkelt svar på den frågan. Alla vill vi nog bli rika men hur når jag egentligen dit?

Till att börja med frågar jag mig själv vem som egentligen är rik? Var går gränsen för rikedom? Jag anser att man är rik när man snabbt kan avyttra ett par miljoner kronor.

Bli rik och tjäna mycket pengar?

Det finns undersökningar som visar att de vanligaste sätten att bli rik är:

Starta eget företag och bli rik

Att och bli rik är inte direkt enkelt. Jag skulle tro att det inte är många alls som tjänar så enorma summor på sina företag. Om jag inte har någon idé till ett företag är det inte precis enkelt att bara starta upp ett eget företag.

Bli rik på värdepapper

Värdepapper är något som jag tror på att alla kan lära sig att handla med och bli riktigt bra på. I början kan det verka svårt och förvirrande vad som egentligen gäller och hur jag bäst går till väga.

Det finns olika företag som erbjuder möjligheten att handla med värdepapper. Viktigt är då att undersöka vilka villkor som erbjuds och vilken procentuell vinst som företaget tar av min eventuella vinst.

Jag vet att människor vinner på olika och . Det finns naturligtvis en möjlighet att vinna om jag är med och deltar. Kanske det inte är så jättestor chans men chansen finns i alla fall.

Det finns också olika casinon att spela på online. Där kan det finnas riktigt fina bonusar att plocka. Jag tänker att många bäckar små kan hjälpa till att öka en förmögenhet. Rom byggdes inte på en dag som man brukar säga, således inte heller en rikedom.

Var fokuserad på målet…

Jag tror att det viktigaste sättet att bli rik på är till att börja med envishet och att jag som person är oerhört fokuserad på mitt mål. Vägen till målet måste sedan varje enskild person hitta. Kanske jag upptäcker att jag är oerhört bra på att spela poker. Då behöver jag bara hitta just det rätta stället för mig att spela på. Också på pokersidor brukar det finnas någon form av bonus att hämta. Det kan vara vid insättning eller bara vid registrering. Om jag väljer en sådan sida är jag alltid noga med att läsa vilka villkor som gäller. Hur mycket behöver jag vinna för att få ut faktiska pengar till mitt konto? Det brukar vara en procentuell del av vinsten.

Oavsett om jag kommer på en jättebra uppfinning eller startar ett företag som jag verkligen tror på eller börjar handla med värdepapper av olika slag måste jag hitta det just jag är bra på. Det går inte att skriva en enkel guide till alla människor och peka ut hur alla gör för att bli rika. Viktigaste delen i en framgång är att lära känna sig själv och våga lita på sin magkänsla. Vi människor är alla mer eller mindre bra inom olika områden. Mitt bästa råd är därför att fråga dig själv vad är jag egentligen bäst på?

Läs mer:

About the Author

mm

Swiff

Hej jag som har skrivit kallas "Swiff". Kommentera gärna nedan om du tycker annorlunda eller har andra intressanta tips och ideér. Uppskattar du mina texter vore jag tacksam om du kan dela eller länka till min blogg. Stort tack!

No Comments

Kommentera